Voorwoord van de chef

Restaurant Ten Voute staat garant voor gastvrijheid, toegankelijkheid, eenvoud, genieten, aandacht en je culinair laten verrassen. Wij houden ervan om met de allermooiste en allerbeste streekproducten te werken. Koffie, thee, bier, brood, wijnen, groenten…allemaal hebben ze 1 ding gemeen: Hoogstaande kwaliteit.

De producten waar we mee werken in ons restaurant dragen een verhaal met zich mee. Duurzaam, biologisch en meestal afkomstig uit de streek. Want eerlijk is eerlijk: een eerlijk product smaakt nog lekkerder!

Onze verse streekproducten zijn seizoensgebonden. Wij respecteren de natuur zoals zij is. Zoals het hoort. Lekker dus.

Van sauzen bij het vlees tot het ijs bij het dessert: alles is huisgemaakt. En dat proef je!

Het is mooi en haast een eer om zo met je vak bezig te kunnen zijn. Dat je een goed gerecht op tafel kunt zetten waar je ongelooflijk trots op mag zijn.

Ons klein en enthousiaste team heeft aandacht voor de gast. Wij nemen de gasten mee op een culinaire wereldreis. Wij weten wat voor heerlijkheden we in huis hebben en vertellen daar met passie over. Iets wat we erg belangrijk vinden.

Tot slot zijn wij uniek wat onze eetbeleving betreft in ons restaurant. Bij ons géén overvolle borden, maar de allerlekkerste gerechten in een heerlijk formaat. Je kunt dus meerdere smaken proeven en gaat toch het restaurant met een voldaan gevoel verlaten. Wij houden het simpel. Toegankelijk. Het dynamische team en ikzelf willen graag van een gast een terugkerende gast maken.

Wij heten je van harte welkom in ons restaurant te Loppem.