Menu Januari

Frisse schuimwijn met hapje volgens het humeur van de chef.

Soep op basis van winterprei en nootham.

Gebakken coquilles met structuren van bloemkool, zeekraal en een jus van mosselen.

Gepocheerd hoeve-ei met zure room, polderpuree en citrusmousseline.

      + Supplement kaviaar €15

Tarte Tatin van abrikoos of Assortiment kazen +€7.

Kostprijs menu viergangen €50 p.p.

Supplement kazen in plaats van dessert +€7 p.p.

Supplement 10 gram kaviaar + €15 p.p.

Deze menuprijs is exclusief dranken tijdens de maaltijd.

Opgelet:
Onze menu's zijn enkel beschikbaar via telefonische reservatie.

Onze Suggesties in Januari :

Tapas to share

Een culinaire charcuterieplank geselecteerd door de chef voor 2 personen ideaal voor bij de aperitief : 

Nootham van het Sint Amandshof

Serrano

Finnochio Carta Paglia

Ouderwets hoofdvlees

Carcasse worst van Dierendonck

Coppa van het Wagyu rund

€30

100 gram Belotta ham van Iberico varken met tapenade van tomaat.

€24

Voorgerecht

Bisque van Noordzeegarnalen met rouille en toast.

€13

Hoofdgerecht

Mosselen natuur.

 € 24

Mosselen in de witte wijn.

 € 26

Mosselen in de room.

 € 26

Door de chef geselecteerde gerijpte entrecôte met salade, frietjes en saus naar keuze.

 € 36

Nagerecht

Een smaakvolle samenwerking met kaaswinkel d'Oude Smisse te Loppem;

5 geraffineerde Belgische kazen met een Huisbereide chutney op basis van Mirabellen, rozijnentoast en notenmengeling.

€10

Tarte Tatin van abrikoos met huisgemaakt roomijs.

€ 10

Sabayon van de chef met Marsala.

€ 10