Seizoensmenu

Hapje volgens het humeur van de chef.

Gekonfijte tomaat/burrata/kruidenolie.

Mosselen van de chef.

Trio van sorbet met vers seizoensfruit.

Kostprijs menu viergangen €50 p.p.

Deze menuprijs is exclusief dranken tijdens de maaltijd.

Onze beperkte kaart :

Voorgerechten

Wijngaardslakken volgens de Chef

€16

Scampi Ten Voute

€18

Huisgerookte carpaccio van Holstein rund.

€19,50

Huisgerookte carpaccio van Holstein rund met truffeldressing en verse zomertruffel.

€27,50

Frisse tartaar van sint-jakobsvruchten met een frisse zalf van munt en fijne tuinkruiden.

€21

 6 stuks Saint Vaast oesters uit Normandië.

€20

Frisse burrata met gekonfijte tomaten en kruidenolie.

€18

BLEND-kroket

(Vulling op basis van Duroc varken en mosterdspecerijen)

€19

Duo van ambachtelijke kroketten.

€15

Ambachtelijke kaaskroketten.

€15

Ambachtelijke garnaalkroketten.

€17

Hoofdgerechten

Salade geitenkaas met vers fruit en spek.

€23

Salade met garnalen, avocado en hoeve-ei

€24,50

Kalfstournedos rossini met rucola en een jus op basis van madeira.

€32

Handgesneden steak tartaar/Salade/Frieten.

€23,50

Steak met saus naar keuze/Salade/Frieten.

€25

Ierse ribeye van 300 gram met saus naar keuze/Salade/Frieten.

€31

Gebakken zeetong/Salade/Frieten.

€38,50

Tomahawk van keurslager Dierendonck (2 personen) /Salade/Saus naar keuze/Frieten.

€78

Gebakken roggevleugel met polderpuree en salade.

€28,50

Mosselen natuur.

€25

Mosselen witte wijn of room.

€26,50

Mosselen van de chef op basis van curry/room/pastis.

€28

Nagerecht

Crème brûlée.

€8,50

Crème brûlée geflambeerd met groene Chartreuse.

 €10

Dame blanche gedraaid à la minute.

€10

Café glacé volgens de chef.

€8,50

Tarte Tatin van appel met bolletje Bourbon vanille ijs.

€10

Trio van sorbet met vers seizoensfruit.

€10

Coupe van de kolonel met wodka

€10

Sabayon.

€10