Menu Mei

Frisse schuimwijn met hapje volgens het humeur van de chef.

Cappuccino van het witte goud met Breydelspek.

Artisanale kroket van Blend

 Gebakken Coquilles met een Risotto van bospaddenstoelen en currysausje.

Sabayon van marsala wijn met vers roomijs.

Koffie.

Kostprijs menu vijfgangen €50 p.p.
Aangepast wijnarrangement €15 p.p.

Opgelet:
Onze menu's zijn enkel beschikbaar via telefonische reservatie.

Onze Suggesties :

Voorgerecht

Noordzeekrab met gepekelde groenten en espuma van salade

€21

                                                                    * Mogelijk met 5 gram Royal Belgium Kaviaar +€15 

Artisanale Blend kroket

 € 18,50

Cappuccino van het witte goud met Breydelspek

 € 10

Kroket van asperge en gandaham

€ 18

 

Hoofdgerecht

Zeebrugse aardappel met karnemelk, Noordzeegarnalen en gerookte zalm

€27

* Mogelijkheid met 10 gram Royal Belgium Kaviaar +€28

Gerijpte entrecote van het Simmental rund geserveerd met een frisse salade en frietjes, saus naar keuze.

    € 32

Asperges met huisgerookte zalm, polderpuree en mousseline van fijne tuinkruiden

       € 27,50

Asperges met Noordzeegarnalen, polderpuree en mousseline van fijne tuinkruiden

       € 27,50

                               Asperges Ten Voute met Pata negra, polderpuree en mousseline van fijne tuinkruiden.

€ 32

 

Nagerecht

Sabayon van kriek met bolletje yoghurtijs.

€11

Tarte tatin van abrikoos met vers roomijs.

€ 10