Menu Juli

Frisse schuimwijn met hapje volgens het humeur van de chef.

Noordzeevissoep met molenaarsbrood en huisgemaakte rouille.

Artisanale kroket van Blend

 Gebakken lamskroon met puree van witte en groene asperges en een sausje op basis van mosterd en honing.

Sabayon van kriekbier met een bolletje roomijs.

Koffie/Deca

Kostprijs menu vijfgangen €50 p.p.
Aangepast wijnarrangement €15 p.p.

Opgelet:
Onze menu's zijn enkel beschikbaar via telefonische reservatie.

Onze Suggesties vanaf 1 Juli :

Voorgerecht

Scampi curry van de chef geparfumeerd met een Indische toets

€18,50

Artisanale Blend kroket (vulling van Duroc-varken en mosterdspecerijen)

 € 18,50

Noordzeevissoep  met huisgemaakt rouille en molenaarsbrood

 € 11

Carpaccio van holstein rund met gebakken ganzenlever en truffelmayonaise

€ 21

Hoofdgerecht

Zeebrugse aardappel met karnemelk, Noordzeegarnalen en gerookte zalm

€27

* Mogelijkheid met 10 gram Royal Belgium Kaviaar +€28

Gerijpte Ierse entrecote geserveerd met een frisse salade en frietjes, saus naar keuze.

 € 32

Zeeuwse mosselen natuur.

       € 24,50

Zeeuwse mosselen witte wijn / room.

  € 26

        Zeeuwse mosselen volgens de chef.

      € 27,50

Bouillabaisse Royale van Noordzeevis met rouille en toast.

€ 31,50

Nagerecht

Sabayon van massale wijn met huisbereid roomijs.

€10

Crêpe Suzette met bolletje vanilleijs.

€ 11