Menu Maart

Frisse schuimwijn met hapje volgens het humeur van de chef.

Knolseldersoepje met mierikswortelroom en gerookte zalm.

Ravioli van de chef op basis van rivierkreeft en groene asperges.

Langzaam gegaarde Chateaubriand op de Big Green Egg met een creatie rond slahart, jus van rode wijn en Anna aardappel.

      

Moelleux van gekarameliseerde ananas met een sorbet van Griekse yoghurt.

Of

Irish Coffee

Kostprijs menu viergangen €50 p.p.

Deze menuprijs is exclusief dranken tijdens de maaltijd.

Opgelet:
Onze menu's zijn enkel beschikbaar via telefonische reservatie.

Onze Suggesties in Maart:

Tapas to share

100 gram Belotta ham van Iberico varken met tapenade van tomaat.

€24

Lookbroodjes van de chef.

€10

Huisgemaakte calamares met een frisse remouladesaus.

€14

Voorgerecht

Blend kroket op basis van Duroc varken en Tierentyn mosterd met een frisse salade.

€18

Carpaccio van huisgerookt Holstein rund met frisse rucolasalade en handgeraspte ganzenlever.
€21,50

Hoofdgerecht

Pasta truffel met gepocheerd hoeve-ei, gebakken Panchetta en verse zwarte truffel uit Piëmonte.

€28,50

Zeebrugse aardappel met karnemelk en garnituren uit de Noordzee.
€27,50

* Supplement 10 gram Royal Belgium Caviar + €27,50

Door de chef geselecteerde gerijpte entrecôte met salade, frietjes en saus naar keuze.

 € 36

Nagerecht

Sabayon met Grand Marnier.
€11

Moelleux van gekarameliseerde ananas met fris yoghurtijs.
€10

Huisgemaakte reuze roomsoezen met warme chocoladesaus.

€11