Menu Februari

Frisse schuimwijn met hapje volgens het humeur van de chef.

Soep op basis van courgette en nootham.

Kroket op basis van Mechelse koekoek met een frisse salade.

Gebakken Skrei met een brocollistoemp en mosterdmousseline.

      

Creatie rond peer, speculaas en griekse yoghurt.

Of

Irish Coffee

Kostprijs menu viergangen €50 p.p.

Deze menuprijs is exclusief dranken tijdens de maaltijd.

Menu Valentijn

Frisse schuimwijn met hapje volgens het humeur van de chef.

Handgesneden tartaar van het Limousin rund

(mogelijkheid supplement handgeraspte ganzenlever +€5)

Gebakken Grietfilet met handgerolde couscous en zuiderse groenten.

      

Een sprankelende combinatie tussen chocolade en framboos.

Koffie met huisgemaakte koekjes.

Kostprijs menu vijfgangen €54 p.p.

Deze menuprijs is exclusief dranken tijdens de maaltijd.

Opgelet:
Onze menu's zijn enkel beschikbaar via telefonische reservatie.

Onze Suggesties in Februari :

Tapas to share

100 gram Belotta ham van Iberico varken met tapenade van tomaat.

€24

Voorgerecht

Blend kroket op basis van Duroc varken en Tierentyn mosterd met een frisse salade.

€18

Hoppescheuten met gepocheerd hoeve ei en sausje op basis van hommelbier.

€24

Kikkerbillen volgens de chef met look en tuinkruiden.

€19

Hoofdgerecht

Paling in de room

 € 31

Door de chef geselecteerde gerijpte entrecôte met salade, frietjes en saus naar keuze.

 € 36

Nagerecht

Sabayon van de chef met Grand Marnier.

€ 10

Tarte Tatin van abrikoos met bolletje roomijs.

€ 10