Menu Oktober

Frisse schuimwijn met hapje volgens het humeur van de chef.

Consommé met bosduif en brunoise van fijne groentjes.

  Duo van wildkroket.

 Gebakken eendenborst met een risotto op basis van bospaddenstoelen en een jus op basis van Grand Marnier.

Creatie rond peer,chocolade en griekse yoghurt.

Koffie/Deca met huisgemaakte praline.

Kostprijs menu vijfgangen €50 p.p.

Deze menuprijs is exclusief dranken tijdens de maaltijd.

Opgelet:
Onze menu's zijn enkel beschikbaar via telefonische reservatie.

Onze Suggesties vanaf Oktober:

 

Voorgerecht

Duo van wildkroket met frisse salade.

€17,50

Consommé met bosduif en brunoise van fijne groentjes

 € 11

Toast Champignon volgens de chef.

 € 17

Carpaccio van huisgerookt Holstein rund met een truffeldressing en gebakken ganzenlever.

€23

Hoofdgerecht

Zeebrugse aardappel met karnemelk, Noordzeegarnalen en gerookte zalm

€27

* Mogelijkheid met 10 gram Royal Belgium Kaviaar +€28

Gebakken Sint Jakobsvruchten met Noordzeegarnalen, truffelrisotto en jus van ijzerkruid.

 € 32,50

Iberico burger volgens de chef met salade en frietjes.

       € 23,50

 Gebakken Hartzwezeriken met seizoensgroenten, jus van Tierentyn en amandelkroketten.

€ 34

Nagerecht

Creatie van de chef rond peer,chocolade en griekse yoghurt.

€11

Tante Tatin van abrikoos met huisgemaakt roomijs.

€ 10