Portie olijven | € 6,50 |
Portie kaas | € 8,00 |
Portie Salami | €8,00 |
Huisgemaakt reuze-calamares met Tartaar | € 12,00 |
Kaas & salami met Wostyn mosterd | € 9,00 |
Bordje Serrano | € 10,00 |
Bordje 'Ten Voute' (Selectie van warme en koude hapjes) | € 25,00 |
Portie warme hapjes | € 10,00 |
Portie loempia's | € 9,00 |
Scampi Ten Voute (6 stuks) | € 19,00 |
Scampi in lookroom (6 stuks) | € 19,00 |
Ambachtelijke kaaskroketten (2stuks) | € 16,00 |
Ambachtelijke kaaskroketten (3stuks) | € 21,00 |
Duo van ambachtelijke kroketten | € 16,00 |
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks) | € 18,00 |
Ambachtelijke garnaalkroketten (3 stuks) | € 24,00 |
Carpaccio van gerookt Holstein rund (met rucola en parmezaan) | € 19,50 |
Handgesneden steak tartaar.(volgens de Chef) | € 25,00 |
Steak met salade, frietjes. (saus naar keuze) | € 26,50 |
Krokant gebakken rib eye met salade, frietjes. | € 31,00 |
Kalfstournedos Rossini. (met gebakken Ganzenlever & jus van madeira) | € 34,00 |
Côte à l'os (2p) (met salade, frietjes en saus naar keuze) | € 68,00 |
Onze huisgemaakte verse sauzen: | |
Peper/Champignon/Béarnaise/Choron/Cross & Blackwell/Tartaar | |
Portie warme groenten in het seizoen | € 4,00 |
Roggevleugel op de molenaar zijn wijze (met polderpuree) | € 29,00 |
Gebakken zeetong met salade en frietjes | € 42,00 |
Salade scampi met breydelspek en seizoensfruit. | € 23,00 |
Salade geitenkaas met appel en spek. | € 23,00 |
Tarte Tatin met bolletje vanille ijs | € 10,00 |
Trio van Sorbet | € 10,00 |
Café Glacé | € 9,00 |
Dame Blanche à la minute in de Pacojet | € 12,50 |
Crème brûlée | € 10,00 |
Crème brûlée geflambeerd met groene chartreuse | € 12,50 |
Sabayon | € 12,00 |
Coupe colonel (Vodka & Citroensorbet) | € 10,00 |
Moelleux au Chocolat | € 12,00 |