Lunch €18

Voor -en Hoofdgerecht.

 

Voorgerechten

Dagsoep€ 6,00
Wijngaardslakken in pastisboter (met fijne tuinkruiden)€ 16,00
Scampi Ten Voute (6 stuks)€ 18,00
Scampi in lookroom (6 stuks)€ 18,00

Gerookte zalm met toast€ 19,00
Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks)€ 15,00
Duo van ambachtelijke kroketten€ 15,00
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)€ 17,00

Carpaccio van gerookt Holstein rund
(met rucola en parmezaan)
€ 19,50
Cocktail van Zeebrugse garnalen€ 18,50

Hoofdgerechten

Vlees

Steak tartaar (volgens de Chef)€ 22,00
Schorsvel met salade, frietjes (saus naar keuze)€ 27,00
Krokant gebakken rib eye€ 28,00
Kalfstournedos Rossini (met gebakken Ganzenlever)€ 30,00
Côte à l'os (2p) (met salade, frietjes en saus naar keuze)€ 58,00
Onze huisgemaakte verse sauzen:
Peper/Champignon/Béarnaise/Choron/Cross & Blackwell/Tartaar
Portie warme groeten€ 4,00

Vis

Roggevleugel op de molenaar zijn wijze (met polderpuree)€ 27,50
Gebakken kabeljauw (op Mediterraanse wijze)€ 29,00
Gebakken zeetong met salade en frietjes€ 37,00

Salades

Salade scampi met breydelspek en seizoensfruit€ 22,00
Salade geitenkaas met appel en spek€ 23,00
Salade met het beste uit de Noordzee€ 24,00

Tapas

Portie olijven€ 6,50
Portie kaas€ 7,50
Portie Salami€ 7,50
Calamares met huisgemaakte Tartaar€ 9,00
Kaas & salami met Wostyn mosterd€ 9,00
Bordje Serrano€ 10,00
Bordje 'Ten Voute'
(Selectie van warme en koude hapjes)
€ 20,00

Nagerechten

Tarte Tatin met bolletje vanille ijs€ 10,00
Trio van Sorbet€ 8,00
Café Glacé€ 8,50
Dame Blanche à la minute in de Pacojet€ 9,00
Crème brûlée€ 8,50
Crème brûlée geflambeerd met groene chartreuse€ 10,00
Coupe colonel (Vodka & Citroensorbet)€ 8,00
Huisgemaakte Chocolademousse€ 8,50
Moelleux au Chocolat€ 10,00