Tapas

Portie olijven€ 6,50
Portie kaas€ 8,00
Portie Salami€8,00
Huisgemaakt reuze-calamares met Tartaar€ 12,00
Kaas & salami met Wostyn mosterd€ 9,00
Bordje Serrano€ 10,00
Bordje 'Ten Voute'
(Selectie van warme en koude hapjes)
€ 25,00
Portie warme hapjes€ 10,00
Portie loempia's€ 9,00

Voorgerechten

Scampi Ten Voute (6 stuks)€ 19,00
Scampi in lookroom (6 stuks)€ 19,00

Ambachtelijke kaaskroketten (2stuks)€ 16,00
Ambachtelijke kaaskroketten (3stuks)€ 21,00
Duo van ambachtelijke kroketten€ 16,00
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)€ 18,00
Ambachtelijke garnaalkroketten (3 stuks)€ 24,00

 

Carpaccio van gerookt Holstein rund
(met rucola en parmezaan)
€ 19,50

Hoofdgerechten

Vlees

Handgesneden steak tartaar.(volgens de Chef)€ 25,00
Steak met salade, frietjes. (saus naar keuze)€ 26,50
Krokant gebakken rib eye met salade, frietjes.€ 31,00
Kalfstournedos Rossini.                             (met gebakken Ganzenlever & jus van madeira)€ 34,00
Côte à l'os (2p)                                            (met salade, frietjes en saus naar keuze)€ 68,00
Onze huisgemaakte verse sauzen:
Peper/Champignon/Béarnaise/Choron/Cross & Blackwell/Tartaar
Portie warme groenten in het seizoen€ 4,00

 

Vis

Roggevleugel op de molenaar zijn wijze (met polderpuree)€ 29,00
Gebakken zeetong met salade en frietjes€ 42,00

Salades

Salade scampi met breydelspek en seizoensfruit.€ 23,00
Salade geitenkaas met appel en spek.€ 23,00

Nagerechten

Tarte Tatin met bolletje vanille ijs€ 10,00
Trio van Sorbet€ 10,00
Café Glacé€ 9,00
Dame Blanche à la minute in de Pacojet€ 12,50
Crème brûlée€ 10,00
Crème brûlée geflambeerd met groene chartreuse€ 12,50
Sabayon€ 12,00
Coupe colonel (Vodka & Citroensorbet)€ 10,00
Moelleux au Chocolat€ 12,00