Tapas

Portie olijven€ 7
Portie kaas€ 10
Portie Salami€ 9
Huisgemaakt reuze-calamares met Tartaar€ 16
Kaas & salami met Wostyn mosterd€ 10
Bordje Serrano€ 12
Bordje 'Ten Voute'
(Selectie van warme en koude hapjes)
€ 25
Portie warme hapjes€ 12
Portie loempia's€ 10

Voorgerechten

Scampi Ten Voute (6 stuks)€ 19,00
Scampi in lookroom (6 stuks)€ 19,00

Ambachtelijke kaaskroketten (2stuks)€ 17
Ambachtelijke kaaskroketten (3stuks)€ 22
Duo van ambachtelijke kroketten€ 18
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)€ 19
Ambachtelijke garnaalkroketten (3 stuks)€ 25

 

Carpaccio van gerookt Holstein rund
(met rucola en parmezaan)
€ 19,50

Hoofdgerechten

Vlees

Handgesneden steak tartaar.(volgens de Chef)€ 26
Steak met salade, frietjes. (saus naar keuze)€ 27,50
Krokant gebakken rib eye met salade, frietjes.€ 32,50
Kalfstournedos Rossini.                             (met gebakken Ganzenlever & jus van madeira)€ 35
Côte à l'os (2p)                                            (met salade, frietjes en saus naar keuze)€ 72
Onze huisgemaakte verse sauzen:
Peper/Champignon/Béarnaise/Choron/Cross & Blackwell/Tartaar
Portie warme groenten in het seizoen€ 4,00

 

Vis

Roggevleugel op de molenaar zijn wijze (met polderpuree)€ 30
Gebakken slibtongen met salade en frietjes€ 30

Salades

Salade scampi met breydelspek en seizoensfruit.€ 23
Salade geitenkaas met appel en spek.€ 23

Nagerechten

Tarte Tatin met bolletje vanille ijs€ 10
Trio van Sorbet€ 10
Café Glacé€ 10
Dame Blanche à la minute in de Pacojet€ 12,50
Crème brûlée€ 10,00
Crème brûlée geflambeerd met groene chartreuse€ 12,50
Sabayon€ 12,00
Coupe colonel (Vodka & Citroensorbet)€ 10,00
Moelleux au Chocolat€ 12,50