
Wij werken met een lunchformule van Woensdag tem Zaterdag.
Deze lunchformule bevat een voorgerecht, hoofdgerecht voor de prijs van €35 per persoon exclusief dranken.
| Portie olijven | € 7 |
| Portie kaas | € 10 |
| Portie Salami | € 9 |
| Huisgemaakt reuze-calamares met Tartaar | € 16 |
| Kaas & salami met Wostyn mosterd | € 10 |
| Bordje Serrano | € 12 |
| Bordje 'Ten Voute' (Selectie van warme en koude hapjes) | € 25 |
| Portie warme hapjes | € 12 |
| Portie loempia's | € 10 |
| Scampi Ten Voute (6 stuks) | € 19,00 |
| Scampi in lookroom (6 stuks) | € 19,00 |
| Ambachtelijke kaaskroketten (2stuks) | € 17 |
| Ambachtelijke kaaskroketten (3stuks) | € 22 |
| Duo van ambachtelijke kroketten | € 18 |
| Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks) | € 19 |
| Ambachtelijke garnaalkroketten (3 stuks) | € 25 |
| Carpaccio van gerookt Holstein rund (met rucola en parmezaan) | € 19,50 |
| Handgesneden steak tartaar.(volgens de Chef) | € 26 |
| Steak met salade, frietjes. (saus naar keuze) | € 27,50 |
| Krokant gebakken rib eye met salade, frietjes. | € 32,50 |
| Kalfstournedos Rossini. (met gebakken Ganzenlever & jus van madeira) | € 35 |
| Côte à l'os (2p) (met salade, frietjes en saus naar keuze) | € 72 |
| Onze huisgemaakte verse sauzen: | |
| Peper/Champignon/Béarnaise/Choron/Cross & Blackwell/Tartaar | |
| Portie warme groenten in het seizoen | € 4,00 |
| Roggevleugel op de molenaar zijn wijze (met polderpuree) | € 30 |
| Gebakken slibtongen met salade en frietjes | € 30 |
| Salade scampi met breydelspek en seizoensfruit. | € 23 |
| Salade geitenkaas met appel en spek. | € 23 |
| Tarte Tatin met bolletje vanille ijs | € 10 |
| Trio van Sorbet | € 10 |
| Café Glacé | € 10 |
| Dame Blanche à la minute in de Pacojet | € 12,50 |
| Crème brûlée | € 10,00 |
| Crème brûlée geflambeerd met groene chartreuse | € 12,50 |
| Sabayon | € 12,00 |
| Coupe colonel (Vodka & Citroensorbet) | € 10,00 |
| Moelleux au Chocolat | € 12,50 |